step by step_Latitudepay


Cara Scan Latitudepay


Copy of ANSURAN.png


Cara-cara Untuk Membuat Pembelian Emas Menggunakan LatitudePay Malaysia

1. Download apps LatitudePayMY di Apps Store atau Google Store.


Untuk pengguna iphone :
https://apps.apple.com/my/app/latitudepay-my/id1607464265


Untuk pengguna android :
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.latitudepay.my


photo_2022-05-18_11-58-37.jpg

2. Lengkapkan pendaftaran akaun di apps LatitudePayMY.

3. Layari website kami www.ansjewelsmalaysia.com dan pilih item yang berkenan di hati.

4. Add to cart dan check-out. Pilih payment method LatitudePay - Buy Now Pay Later Ansuran 3 bulan.

5. Buat bayaran untuk bulan yang pertama. Selesai.


Cara Beli Emas Menggunakan Latitudepay Malaysia (MY)Makluman Tambahan :

INSTALLMENT 1 (TODAY) : Bayaran pertama adalah wajib dibuat. Sekiranya gagal buat bayaran, urusan pembelian secara ansuran tidak akan berjaya.

Pastikan duit dalam akaun bank anda mencukupi sekiranya hendak membuat bayaran pertama. Sekiranya tidak jadi tak mengapa, boleh tekan CANCEL ORDER atau biarkan saja order tersebut, 5-10minit website akan AUTO CANCEL ORDER tersebut.

Selepas pembayaran pertama berjaya di buat, order anda akan diproses dalam masa 4-5 hari bekerja. Kami akan pastikan segala pembayaran selesai kepada kami sebelum menyerahkan emas kepada anda (RELEASE PAYMENT). Ianya adalah bertujuan KESELAMATAN. Sekiranya anda tidak bersetuju dengan prosedur di atas, anda tidak boleh membuat transaksi pembelian LatitudePayMY di Kedai Emas ANS Jewels.

Pihak kami akan memaklumkan kepada anda melalui email atau whatsapp selepas anda berjaya lakukan order dan pembayaran pertama. Kami akan maklumkan urusan untuk mengambil barang di kedai (SELF PICKUP) atau melalui pos. Tak perlu tunggu habis bayar untuk dapatkan barang.

Tarikh pembayaran adalah seperti yang ditetapkan dalam jadual pembayaran atau di Aplikasi LatitudePayMY dan tidak boleh ditukar.

Setiap emas yang dibeli TIADA JAMINAN WARANTI sekiranya emas yang dah diterima dan dipakai rosak walaupun belum habis bayar. Itu semua adalah tanggungjawab anda sendiri terhadap setiap barang kemas anda, tiada pemulangan duit atau tanggungan kos untuk membaikipulih setiap kerosakkan. 

Pembelian yang sudah berjaya TIDAK BOLEH dibatalkan, ditukar dengan barang lain atau dipulangkan semula duit. Pembelian secara LatitudePayMY  ini adalah 0% faedah. Sebagaimana jumlah yang tertera selepas anda menekan pembayaran secara LatitudePayMY , itulah harga yang perlu dibayar.

Tiada lagi caj lain-lain atau tersembunyi. Sekali lagi kami ingatkan, anda bukan berhutang dengan kedai kami. Anda berhutang dengan syarikat pihak ketiga. Segala masalah atau kegagalan pembayaran semua adalah tanggungjawab anda sendiri bersama syarikat tersebut. 

Selamat membeli secara ansuran. Terima kasih. 

Hukum Membeli Emas Secara Ansuran https://www.facebook.com/100009027851856/posts/2860707240906843/?d=n A&S JEWELS SDN BHD